Conny Beneden

Coaching

Ergens ben ik altijd coach geweest, maar ik heb er pas laat mijn beroep van gemaakt. Als slim en gevoelig kind kreeg ik veel mee van wat er in mijn omgeving gebeurde en voelde ik me vaak geroepen om anderen te helpen.  Ik leerde later dat slim en gevoelig zijn alleen niet bepaalt wie je bent, maar wie was ik dan wel?

Mijn loopbaan begon in de sociale advocatuur, waarna ik via overheid, televisiejournalistiek en kunstacademie zelfstandig filmmaker en docent werd. Een pad langs de verschillende hoeken van intellect en intuïtie. Als beroepscoach kan ik beide goed gebruiken en ben ik terug bij wie ik was, maar dan met de bagage van mijn ervaringen van zowel tegenslag en vastzitten, als van stappen zetten en moed hebben om iets nieuws aan te gaan.

 

Ik word blij van het gesprek, van het helpen ontrafelen van knopen en blokkades, van hoe anders een ander soms in elkaar zit en we tegelijk ook op elkaar lijken, en van het effectief kunnen bijdragen aan iemands geluk.

In mijn werk als coach ben ik betrokken, doelgericht, rustig en scherpzinnig. Mensen die mij kennen waarderen mijn nieuwsgierigheid, humor, sensitiviteit, inzicht in mensen, eerlijkheid. Ze typeren mij als onderzoekend, geduldig, warmhartig, intelligent, veelzijdig en autonoom.

Ik volgde geaccrediteerde opleidingen in coaching, mindfulness en NLP en ben aangesloten bij de NOBCO, de beroepsorganisatie voor beroepscoaches.
Om mijn kennis verder te verdiepen, volg ik op dit moment de post-HBO opleiding tot integratief counselor bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Naast mijn werk als coach maak ik films en prepareer ik vogels. Op tijdvanger.nl is dat deel van mijn werk te vinden.